extra optie’s

DJ Noord-Holland heeft diverse mogelijkheden om uw feest aan te kleden met vele extra’s zoals verlichting, maar ook diverse artiesten.

85,- per 2 stuks

LED pilaren

Wij hebben mooie LED pilaren van 2.5 meter hoog. In deze pilaren zit LED verlichting die van kleur kan veranderen of in één kleur vast gezet kan worden. Meerdere beschikbaar.
LUXE SFEER MET LED AIRCONES
LED pilaren 2,5 meter hoog

95,-

Rechthoekige LED DJ meubel

Rechthoekige LED DJ meubel, bestaat uit 2 delen. Totaal 2 meter breed en 1.10 hoog. In dit meubel zit LED verlichting die van kleur kan veranderen of vast gezet kan worden in één kleur.
Rechthoekige LED DJ meubel

150,-

Luxe witte ovale LED DJ meubel

Het meest luxe LED DJ meubel dat wij hebben is het witte ovale van 2 meter breed en 1.10 hoog. Dit meubel geeft uw feest nog meer luxe uitstraling. Dit DJ meubel wordt meestal voor bruiloften geboekt
Luxe witte LED DJ meubel

op aanvraag

Zanger of zangeres

Wij hebben diverse artiesten waaronder zangers en zangeressen.
Het is mogelijk om deze voor één of meerdere uren te laten zingen. Ook leuk in combinatie met de DJ, zo krijgt u een gevarieerde muziek avond.
Zanger of zangeres

35,-

Rookmachine

Met de rookmachine komt alle verlichting mooier tot zijn recht, en krijgt de feestlocatie een echte club sfeer.
Rookmachine

op aanvraag

Saxofonist

Wij hebben een saxofonist die lekker bekende nummers mee speelt die onze dj draait, dit geeft ook weer een heel leuke sfeer op de avond.
De prijs hiervan is op aanvraag, evenals beschikbaarheid en overleg aantal uren.
Saxofonist op uw feest

85,- per 2 stuks

Movinghead op truss statief

Wij hebben movingheads met een dubbele kop, deze geeft aan twee kanten een licht effect en staat op een truss poot van 1,5 meter hoog.
Licht effect movinghead op truss

op aanvraag

LED dansvloer

Wilt u een echte disco sfeer kies dan voor onze LED dansvloer. Diverse afmetingen mogelijk, prijzen op aanvraag
LED dansvloer

op aanvraag

Party fotograaf

U geeft een mooi feest, maar wat hoor je vaak: “Het was super en alles zag er zo mooi uit. We hebben met de telefoon foto’s gemaakt, maar die zijn niet mooi geworden.”
Wij bieden u de party fotograaf die gespecialiseerd is in het vastleggen van feesten en de sfeer kan weergeven zoals deze echt was op het feest.
party fotograaf