Peter
Zanger voor uw feestje

Peter is een geboren en getogen Amsterdammer.

Als huiszanger van diverse muziekcafé’s gelegen in het hartje van de Jordaan, kent hij het Amsterdamse repertoire op zijn duimpje. Maar ook Engelstalige tranentrekkers en meedeiners zingt hij graag. Van Willy Alberti en André Hazes tot Frank Sinatra en Tom Jones. Hij is een mensenmens die van ieder feestje een feest maakt.

Maar dit hoef je niet van mij aan te nemen, hieronder volgen een aantal referenties:

“U bent op zoek naar muzikale omlijsting voor uw feestje? Dan bent u hier op het juiste adres! Peter is een enthousiast zanger van het levenslied, zowel Nederlands- als Engelstalig, en nog veel meer.”

Muziek voor zijn publiek

“Ik ben gek op mijn publiek en bezorg hen graag een fijne avond. Ik stem mijn brede repertoire graag op uw wensen af. Heeft u een verzoeknummertje? Geen probleem, ik zorg ervoor dat u daarvan kan genieten!”

Amsterdamse smartlappen, meezingers, evergreens en veel meer

“Hij zingt Nederlandstalige meezingers, Amsterdamse smartlappen en de moderne feestnummers schudt hij ook zo uit zijn mouw. Engelstalige easy listening en de evergreens brengt hij geweldig. Hij zingt allerlei verschillende soorten genres, ook jazz, rock en nog veel meer. Van Johnny Jordaan tot René Froger, van Frank Sinatra tot Tom Jones. Geeft u gerust aan wat u wenst.

Reserveer nu Peter voor op uw feest, bel 06-19872567 of stuur een mail naar info@www.djnoordholland.nl”

Intiem of groots, kort of lang.

“Van een klein knus feestje in een café tot een optreden op het Museumplein op het Radio 538 Koningsdagpodium, voor Peter is het allemaal één groot feest. Wanneer hij mensen heeft om voor te zingen, maakt hij er een gezellige boel van! Hij vindt het heerlijk om dit te kunnen doen en is gek op zijn publiek!”

U kunt hem boeken voor een half uurtje tot een hele avond.