Matt

Zanger MattDeze geboren IJmuidenaar heeft de muziek al op jonge leeftijd ontdekt. En omgeven door muziekinstrumenten kon dat ook niet anders.

Matt wist van jongs af aan dat hij artiest wilde worden. Voor zo lang als hij zich kan herinneren was hij altijd bezig met het maken van muziek, schrijven van teksten en uiteraard zingen.
In het begin van zijn zangcarrière werkte Matt samen met een tekstschrijver uit Nieuw-Zeeland, die onder andere nummers voor René Klein en Angela Groothuizen schreef. Daarna volgden vele optredens met de band Tumbling Thought.

Nu staat Matt op het punt samen te werken met een Amerikaanse tour-manager, die ook sterren als Tony Bennet, Quincey Jones, Sheryl Crow, The Black Eyed Peas, Justin Timberlake en Madonna heeft begeleid.

Tussen de solo-optredens door formeerde Matt ook een band die werd begeleid door Wouter Klok, de broer van de bekende illusionist Hans Klok.
In deze band, genaamd Click Music, zaten muzikanten die op hun beurt weer speelden met onder meer René Froger, Golden Earring, Lee Towers en Saskia & Serge.
De achtergrond zangeressen kwamen uit de bekende formaties Mai Tai en Boney M.

De optredens van Matt zijn regelmatig vastgelegd voor de buitenlandse TV en getoond in o.a. de Verenigde Staten (incl. Las Vegas), de Antillen, Suriname, Colombia, Venezuela, Ecuador, Paraguay, India, Pakistan, Sri Lanka en Rusland.

In Europa heeft Matt veel duo optredens gedaan met de Amerikaanse zangeres Donna Lynton, die zeer bekend is van de titelsong uit de hit-serie Charlie’s Angels, die op haar beurt veel het podium heeft gedeeld met The Temptations, Ray Charles, James Brown, Sammy Davis Jr. en vele anderen.

Ook heeft Matt onlangs gezongen op het Grand Gala voor SBS6 met als goede doelen KiKa en Stichting Hoogvliegers en heeft hij het podium gedeeld met o.a. George McCrae (met de wereldhit Rock Me Baby), Gordon/LA The Voices, Rob de Nijs, Marin Moreiro, Dean Saunders, Tony Eijk, etc.

Duetten met Gerard Joling, Lee Towers, Ronnie Tober, Donna Lynton of Lou Prince zijn voor Matt geen uitzondering meer.

Onlangs is Matt gevraagd om op te treden in het SBS6 programma “Steenrijk – Straatarm”, waar hij zeer veel complimenten over heeft gekregen.

Zijn aanwezigheid op een feest zal men nog lang blijven herinneren.

De show van Matt bestaat uit geweldige disco klassiekers en onvervalste, gezellige Nederlandse nummers. Indien gewenst zingt Matt tevens op fantastische wijze de prachtigste jazzy nummers en love-ballads.

Boek nu zanger Matt voor een disco classics en Nederlandstalig feest en het dak gaat eraf!