De mobiele DJ

 

In sommige situaties is er geen tijd of ruimte om een hele DJ drive in show op te bouwen. Soms is er zelfs op een locatie geen stroom. Met de mobiele DJ kunt u dan toch een mooi feest geven met gezellige muziek. Alles zit ingebouwd in het mobiele DJ meubel, stroom, geluid, DJ-apparatuur en de microfoon is draadloos.
 
De mobiele DJ is leuk om te boeken voor een surprise party voor een jarige, maar ook voor op uw evenement.
 
De DJ kan zich verplaatsen door de locatie zodat hij echt tussen het publiek kan staan als hij draait, ook verzoekjes zijn mogelijk. Voor een evenement is het zelfs mogelijk om het logo van het bedrijf op de zijkanten van het DJ meubel te laten maken. De mobiele DJ is ook gezellig tijdens de vrijdagmiddag borrel op het werk of op het terras! OF om te boeken voor een kinderfeestje waarbij de kosten toch betaalbaar moet blijven. De mobiele DJ is nog uit te te breiden met extra optie’s zoals een extra draadloos speakersysteem, waardoor de muziek extra verspreid of versterkt wordt.
 
Er kan ook gekozen worden om de gekleurde disco verlichting bij te boeken net als bij de normale drive in show. Dus alles is mogelijk: van huiskamerfeest tot feest op een buitenlocatie; van een kort optreden tot avond vullend.
 
Reserveer snel jullie datum voor de mobiele DJ!