Beoordelingen van klanten

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DJ Noord-Holland
Average rating:  
 19 reviews
 by Monique en Meike
feest

Leuke avond gehad. Draaide muziek die wij van te voren hadden doorgegeven. Zeker aan te raden.

 by Erwin en Riny
Top avond! 60 jarig feest!

DJ Marc was een topper! Hij heeft het feest tot een mooie herrinnering gemaakt! Ik raad zeker DJ Noord Holland aan!

 by Daan & Charlotte
Bruiloft

Wij zijn op aanrader van een collega bij Marc terecht gekomen, ze vertelde dat hij helemaal in ons straatje paste. En gelijk had ze! We hebben een geweldige avond gehad en de dansvloer was geen moment leeg dus was het was echt een top feest!

 by Marouscha
Top feest!

Wij hebben afgelopen zaterdag een geweldig feest gehad. De DJ dacht met ons mee en voelde super goed aan welke muziek aansloeg bij de gasten. Wij zullen hem zeker nogmaals boeken. Een echte vakman!

 by Mercedes
Wat een fantastische 50e verjaardag!

Wat een fantastische 50e verjaardag heb ik gevierd! Marc wist de "vibe" er goed in te krijgen en te houden. Lekkere muziek en zelfs de houten klazen stonden op de dansvloer. Ook de samenwerking met de zanger ging top. Ik heb alleen maar complimenten gehad en genoten van een onvergetelijk feest met dank aan DJ Noord Holland!

 by Eric & Annuska
Geslaagde avond

Ons 25 jarig huwelijksfeest was mede dankzij Marc een top avond. De voorzet van playlist hadden wij deels samen met onze gasten opgesteld, Marc wist deze goed aan te vullen waardoor er veel gedanst, gezongen en gefeest werd. Wij en onze gasten waren zeer tevreden. Marc bedankt voor deze avond en de leuke foto's en filmpjes

 by Naomi en Michael
Beste feestje ooit!

Voor de mooiste dag van ons leven hebben wij DJ Noord-Holland gevraagd om dit compleet te maken. Nou dat is dan ook meer dan gelukt! Vooraf kregen wij de opdracht om een lijst met muziek op te stellen. Hier is ongeveer 1/3 van gedraaid. Mensen, laat deze lijst achterwegen want de DJ is zijn titel waard! Zeer vakkundig let hij op hoe los het publiek gaat en speelt hier dan ook zeker op in! Van K3 tot casanova. Wij hebben genoten van de heerlijke muziek welke onze dag compleet heeft gemaakt. Dj Noord Holland is dan ook zeker aan te raden voor welk feest dan ook om iedereen aan het dansen te krijgen. Ja, zelfs je schoonmoeder die roept dat ze niet danst!

 by Robert en Suzanne Cats
15 juli : Top Tuinfeest!

Ons 25-jarig bruiloftsfeest in de tuin is super geslaagd! Heerlijk gedanst op de beats die Marc draaide. Fijn dat we vooraf onze verzoeknummers konden indienen. We hebben veel complimenten gehad van de gasten. Dank voor de muziek, fotoÔÇÖs en filmpjes Marc­čśŐ

 by Diana en Sander
25 jarig huwlijksfeest

Wat hebben we een feest gehad en dit mede door DJ Marc. Om 22.00 uur moest de vloer wel vol komen en dat openen met een surprisedans wat wij moesten doen... 1x op de vloer en de vloer is niet meer leeg geweest. Iedereen was dik tevreden en vonden de muziek te gek. Dit ook omdat we zelf ook een lijst hadden ingediend. Super gemixt.
Wij komen zeker bij jullie terug.
Ben benieuwd naar de foto's.
Bedankt Marc en Esther voor alles....

 by Edwin
Bruiloft

Topfeestje gehad met onze bruiloft. We hebben ervan genoten.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»